Beuningen

 


Kinderen uit gezinnen met een laag inkomen kunnen vanaf begin 2023 gebruikmaken van de Klavervierpas. 

Voor wie is de Klavervierpas?

De gemeente geeft deze pas aan inwoners met een laag inkomen. De pas is beschikbaar voor inwoners van Beuningen, Ewijk, Weurt en Winssen. Op de pas staan tegoeden zodat jij gebruik kunt maken van de verschillende regelingen die de gemeente Beuningen beschikbaar heeft gesteld.

Hoe kom ik aan de Klavervierpas?

Als je een bijstandsuitkering ontvangt dan wordt de pas automatisch naar je opgestuurd. Je hoeft hier helemaal niks voor te doen. Heb je geen bericht gehad? Dan kun je de Klavervierpas op hier.

Wie krijgt een Klavervierpas?

Gemeente Beuningen geeft deze pas aan inwoners met een laag inkomen. Misschien kom jij in aanmerking voor de Klavervierpas. De gemeente werkt met een inkomensgrens. De inkomensgrens is afhankelijk van de samenstelling van jouw huishouden.

Klavervierpas Pas

Gezinnen die de Klavervierpas van Beuningen gebruiken kunnen vanaf 1 januari 2023 ook weer bij Leergeld terecht voor aanvullende voorzieningen.

Mensen met een extra of niet standaard vraag kunnen via de leergeld website een afspraak maken met een van onze medewerkers. Deze medewerker bezoekt dan de aanvrager thuis en bespreekt de mogelijkheden. Als dat nodig is helpt de medewerker van Leergeld ook met verdere aanvragen die wel onder de Klavervier Beuningen vallen.

Meer informatie: Klavervierpas

Klavervierpas