Aangepast Sinterklaasfeest.

LET OP: i.v.m. de corona-maatregelen is het programma EN locatie voor het Sinterklaasfeest aangepast!

Sinterklaasfeest!
Op zondag 21 november staan Sinterklaas en zijn Pieten klaar met een leuke verrassing voor alle kinderen die gebruik maken van het Kindpakket! We gaan zingen, dansen en natuurlijk is er aan het eind voor alle kinderen een cadeautje.

Waar?
We vieren het Sinterklaasfeest buiten op de parkeerplaats van Stichting Leergeld 2stromenland. Het adres is Zonnebloemveld 3 in Beuningen. We vragen jullie om lopend of op de fiets te komen, zodat we zo min mogelijk auto’s langs de straat hebben staan.

Hoe laat?
Jullie worden om (Zie mail die je krijgt) op de parkeerplaats verwacht. Het programma duurt ongeveer een half uur. Wij verzoeken jullie om de parkeerplaats te verlaten als wij dat vragen, zodat we alles klaar kunnen maken voor de volgende groep. Zo houden wij het aantal mensen op de parkeerplaats beperkt.

Belangrijk!

Laat de bevestiging van uw boeking op zondag 21 november bij de ingang van de parkeerplaats zien. U heeft deze per e-mail ontvangen.

We willen het Sinterklaasfeest graag op een veilige manier met elkaar vieren. Hiervoor vragen wij extra aandacht voor het volgende:

  • Kom, als het kan, met één volwassene per gezin. Blijf met jullie gezin bij elkaar staan op de parkeerplaats.
  • Houd 1,5 meter afstand van andere gezinnen, Sinterklaas, Pieten en medewerkers die aanwezig zijn.
  • Blijf bij klachten thuis.


Sinterklaas en zijn Pieten hebben er zin in en zien jullie graag op zondag 21 november!