Kansen voor alle Kinderen!

Kansen voor alle kinderen!
 
Het ministerie heeft opdracht gegeven om een landelijke bewustwordingscampagne “Kansen voor alle Kinderen” te produceren. Dit gaat gebeuren in het werkgebied van Leergeld 2stromenland.
 
Toff producties gaat in samenwerking met Rapper Rico van Breda (Hollands Got Talent) een serie vlogs/filmpjes produceren.
Leergeld 2stromenland zorgt voor bijzondere verhalen uit de doelgroep of activiteiten die iets te maken hebben met het thema.
 
Ook worden de vlogs/filmpjes gebruikt in de nieuwe videoclip van Rico, hij heeft het nummer “Trots” speciaal voor deze campagne geschreven.
 
Doel van de vlogs/filmpjes is om meer gezinnen te bereiken die in aanmerking komen voor het voorzieningenaanbod van Nationaal Fonds Kinderhulp, Stichting Leergeld, Jeugdsportfonds, Jeugdcultuurfonds, stichting Jarige Job als afzenders van de campagne.
 
De vlogs/filmpjes worden geplaatst op Rico’s nieuwe YouTube kanaal ‘Het Raakvlak’ en via een embedded link verspreid via (voornamelijk) de Facebook-kanalen van alle stichtingen en betrokken organisaties/Individuen, om zo het aantal views niet te spreiden en dus zoveel mogelijk mensen te bereiken.